Privatflytning

Effektiv og sikker privatflytning

Vi håndterer alle former for privatflytninger – og tilpasser altid løsningen den enkelte kunde, så du eksempelvis selv kan vælge, om vi skal klare det hele – eller om du selv ønsker at give en hånd med. Hvis du benytter vores prisberegner får du et uforpligtende prisoverslag på lige præcis din flytteopgave.

Snorlige og helt efter bogen

“Top professionelt flyttefirma. Jeg valgte at flytte efter timebaseret tilbud fra Kalundborg kommune til København med et pitstop på Self Storage i mellem. Alt gik, fra start til slut, snorlige og helt (…)”

 – Jeannett Elmelund Olesen (Februar 2019)

Stor erfaring med flytning for private

Hos Thor Flyt & Transport har vi stor erfaring inden for privatflytninger. Når vi skal foretage en privatflytning ved vi udmærket, at det for jer ikke bare er en flytning. I skal måske have flyttet hele jeres hjem fyldt med minder og værdifulde ejendele – og derfor har vi altid en omhyggelig tilgang til opgaven, så I kan føle jer 100 % trygge ved at overlade flytningen af jeres hjem i vores hænder.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Vi giver hjertens gerne et gratis og uforpligtende tilbud på jeres flytning, så I har de helt rette forudsætninger for at vurdere, om vi er det rigtige match til netop jeres flytning.

  • Flytning med omhu

  • Mange års erfaring

  • Gratis uforpligtende konsulentbesøg

Snorlige og helt efter bogen

“Top professionelt flyttefirma. Jeg valgte at flytte efter timebaseret tilbud fra Kalundborg kommune til København med et pitstop på Self Storage i mellem. Alt gik, fra start til slut, snorlige og helt efter bogen. Ovenikøbet billigere end jeg havde estimeret. Effektivt og hurtigt. Det bliver uden tvivl Philip Thor og hans medarbejdere, jeg vil anbefale eget netværk fremover. Job well done!”

 – Jeannett Elmelund Olesen (Februar 2019)

(Læs anmeldelsen på TrustPilot)

Reel, realistisk, professionelt og behageligt firma.

“Jeg stod med en flytning lige inden jul og var stresset nok i forvejen – så det eneste jeg havde brug for var at min flytnng gik som lovet og lige efter bogen. Det gjorde den bestemt. De kom som aftalt og til tiden, med flyttebil og flyttelift. Både indehaveren Phillip og hans mandskab var yderst behagelig, påpasselige og arbejdssomme. Jeg har ikke en finger at sætte på min flytning og vil til hver en tid anbefale firmaet til andre.”

 – Pernille Merrild (December 2018)

(Læs anmeldelsen på TrustPilot)

Super god oplevelse med Thor Flyt og…

“Super god oplevelse med Thor Flyt og Transport. Jeg ville egentligt have en fast pris, men Phillip fra Thor Flyt sagde det med stor sandsynlighed ville blive billigere med en time pris i stedet for. Og ganske rigtigt, den samlede pris blev noget billigere. Servicen var i top, Philip og Mads knoklede hele dagen, og var mega kompetente. Jeg vil gerne anbefale Thor Flyt og Transport.”

 – Jannik Eriksen (November 2018)

(Læs anmeldelsen på TrustPilot)

Hvor meget af jeres flytning skal vi klare?

Hos Thor Flyt & Transport kan vi klare lige præcis den del af flytteopgaven, som I ønsker. Vi kan være hjælpelige helt fra første flyttekasse skal pakkes ned til at sidste flyttekasse pakkes ud. Herunder kan du læse lidt om de helt konkrete opgaver, vi kan varetage i forbindelse med flytningen.

Prisen på en privatflytning

Der er to bærende parametre i, hvad en privatflytning koster. Hvor stort er omfangen af flytningen, og hvor stor en del skal vi assistere med. Derfor henviser vi til vores prisliste, hvor du kan finde priser på vores mest populære services, og til vores prisberegner, hvor du kan få et estimat på, hvad din flytninger skal koste.

Vi tilbyder dog også et gratis og uforpligtende konsulentbesøg, hvor vi kan komme med en fast pris og besvarer eventuelle spørgsmål vedrørende flytningen. Er dette aktuelt, så tag fat i os på telefon 26 20 50 56 eller skriv til info@thorflyt.dk.