Privatflytning

Hos Thor Flyt & Transport har vi stor erfaring inden for privatflytninger. Når vi skal foretage en privatflytning ved vi udmærket, at det for jer ikke bare er en flytning. I skal måske have flyttet hele jeres hjem fyldt med minder og værdifulde ejendele – og derfor har vi altid en omhyggelig tilgang til opgaven, så I kan føle jer 100 % trygge ved at overlade flytningen af jeres hjem i vores hænder.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Vi giver hjertens gerne et gratis og uforpligtende tilbud på jeres flytning, så I har de helt rette forudsætninger for at vurdere, om vi er det rigtige match til netop jeres flytning.

  • Flytning med omhu

  • Mange års erfaring

  • Gratis uforpligtende konsulentbesøg

Jeg kan kun anbefale Thor flyt og transport
Professionelle hele vejen igennem..det hele spillede og man blev mødt af virkelige imødekomme flyttemænd..

Henrik Kaaber Overmans, Anmeldelse fra Facebook

Hvor meget af jeres flytning skal vi klare?

Hos Thor Flyt & Transport kan vi klare lige præcis den del af flytteopgaven, som I ønsker. Vi kan være hjælpelige helt fra første flyttekasse skal pakkes ned til at sidste flyttekasse pakkes ud. Herunder får kan du læse lidt om de helt konkrete opgaver, vi kan varetage i forbindelse med flytningen.

Prisen på en privatflytning

Der er to bærende parametre i, hvad en privatflytning koster. Hvor stort er omfangen af flytningen, og hvor stor en del skal vi assistere med. Derfor henviser vi til vores prisliste, hvor du kan finde priser på vores mest populære services, og til vores prisberegner, hvor du kan få et estimat på, hvad din flytninger skal koste.

Vi tilbyder dog også et gratis og uforpligtende konsulentbesøg, hvor vi kan komme med en fast pris og besvarer eventuelle spørgsmål vedrørende flytningen. Er dette aktuelt, så tag fat i os på telefon 26 20 50 56 eller skriv til info@thorflyt.dk.

Flytningen af tunge ejendele

Indebærer jeres flytning også nogle tunge løft som eksempelvis et klaver eller arkivskab klarer vi selvfølgelig også den. Vores mangeårige erfaring gør nemlig, at der ikke findes den opgave, vi ikke kan klare. Kort sagt; så flytter vi alt og vi gør det med respekt for jeres ting.

Kontakt os her

Hvis du har nogle spørgsmål vedr. privatflytning, er du mere end velkommen til at kontakte os gennem formularen herunder. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer.